Bygg din egen gym hjemme – Romaskin

Hvor mange maskiner skal man egentlig behøve å ha i gymrommet sitt???

Ro deg ned! (Hihi!) Man MÅ ikke ha treningsmaskiner i det hele tatt, men en romaskin tilfører så absolutt en ekstra dimensjon til gym-rommet. Der tredemølla og sykkelen tar seg av beina, aktiverer romaskina ryggen. Den blir et perfekt supplement til kettlebell-øvelsene.

Som dere kanskje har forstått per nå, er jeg tilhenger av å kombinere skjermtid og trening. Man MÅ nemlig hverken se Vikings eller Game of thrones mens man trener.

Personlig elsker jeg også lærerike videoer om andre temaer som engasjerer meg. Jeg liker å se filmer om jakt, om forskjellig «gjør det selv»-prosjekter og dokumentarer som utvider egen kunnskap og horisont.

Jeg er også stor tilhenger av å la tiden min strekke best mulig til, så hvis jeg kan tjene penger og ha det gøy samtidig, takker jeg ja til det. Dersom jeg kan blir smartere og lære samtidig som jeg blir sterkere og sexyere, så takker jeg ikke nei til det heller.

Never skip leg-day

Når jeg er på treningsstudio liker jeg meg derfor godt i kroken med maskiner og TV-skjermer, men der har jeg ikke luksusen å få velge selv hva jeg ser og hører.

Det får jeg hjemme i mitt eget gymrom, og nettopp derfor vil jeg gjerne klemme flest mulig maskiner inn foran skjermen. Jeg lenger jeg får se det jeg vil mens jeg trener, jo gladere blir jeg. Derfor trener jeg også mer! Det er en sjeldent god sirkel. Vinn – vinn, som de sier.

En siste maskin man pleier å finne i kosekroken foran TV-skjermene på gymmen, er elipsemaskinen. Ja, det er enda et plasskrevende og forholdsvis kostbart apparat, men faen heller – har du råd og plass – så hvorfor ikke?

Denne artikkelen kan innholde sponsede linker