Fiks bilen din selv

E du egentlig mann hvis du ikke kan skru bil?

E det en ting æ har vanskelig førr å forstå, så e det kordan i hælvete vi manna blei så inn i gamperæva uhendige over natta? Nån ganga føles det som om æ e den siste levandes karen på jordas overflate som veit ka så e foran og bak på en forbanna terrasseskrue!

Æ kan forstå at det e ei utfordring å skru motor på dagens datamaskina av nån bilmotora, men skal man ha lov å kjøre bil, bør man for faen i hælvete kunne skifte dekk og olja på sin egen bil!

Det e satan så deprimeranes å se karfolk stå langsetter veikanten å vente på redninsgbil som om de hadde fetta i skrævet heile forbanna gjengen! Tenk om man skulle være nødt å vente på redningsskøyta hver gang motoren på skøyta gjer fra seg et lite host.

Nu førr tia kan man finne omtrent alt imella himmel og Karasjok på Youtube. Da blir unnskyldningene syltynne for å ikke kunne skifte speilet på sin egen jævla Volvo.

Æ meine det e på tide å ta tilbake ballan og kuken som dokker så pent har gedd ifra dokker. Næste gang du høre eksospotta skramle i bakken, så går du først inn på Bildeler.no og skriv inn registreringsnummeret på kjerra di. Så går du inn på youtube og finn en video som vise den talentløse søringræva di korsen man skrur bil.

Du kan takke mæ når du kjenne testosteronet begynner å piple tilbake til pungkulan så du endelig får ståkuk for første gang på årevis.

Hilsn O. Brohm

Denne artikkelen kan innholde sponsede linker