Slik holder du dama lykkelig

Gjør en innsats mann!

Når jeg ser hvor håpløse flertallet av oss menn er, kan det virke rent utrolig hvordan menneskeheten engang har overlevd så lenge som den har.

Jeg tror det må skyldes one-night-stands, for det er virkelig bare et fåtall av oss, som har forstått hvordan man holder dama lykkelig over mer enn en tjuefire-timers periode.

Siden jeg er en generøs sjel, som mener alle damer fortjener å være lykkelige, skal jeg gi dere emosjonelle amøber en enkel oppskrift, som vil forlenge forholdene deres merkbart.
Damer fungerer nemlig på noen enkle grunnprinsipper. De vil føle seg verdsatt og elsket.

Dersom du klarer det – kan du slippe unna med stort sett hva som helst etterpå.
Du kan stort sett være en ubrukelig idiot 360 dager i året, så lenge du passer på å gjøre det riktig de 5 siste. Disse fem dagene er til gjengjeld jævlig viktige.

Disse fem dagene er:

  1. Bursdagen hennes
  2. Valentines-day
  3. Julaften
  4. Jubileumet for dagen dere ble sammen, eller gift. (Sistnevnte tar over for førstnevnte.)
  5. Morsdag (OBS! Dette gjelder uavhengig om hun er mor eller ikke. Vi kommer tilbake til det.)

Oppskrift på Happy wife:

Klarer du å gjøre et minimum på disse dagene, kan du som sagt ta fri resten av året, om du så måtte ønske. Her er min oppskrift på ¨happy wife -happy life¨:

Kjøp et smykke til bursdagen hennes!

Til bursdagen hennes bør du kjøpe en gave. Smykker er alltid velkomne, og du behøver ikke å være flink til å velge. Det viktige er at det kommer fra deg. Du er tross alt en dum mann. Dette vet hun, og du vil derfor tilgis mye. Velg noe du tror er fint. Er det dyrt, er du uansett tilgitt! Hvis ikke – ja, da har du skutt gullfuglen.

Da kan du nemlig kjøpe GAVEKORT på smykke til neste år, så har du både kjøpt deg et fri-år, og du har helgardert deg for å kjøpe en dårlig gave.

Gjør det med én gang! Finn ut når hun har bursdag. (Det står på kortene i lommeboka hennes, eller f.eks. på Facebook.) Skriv det inn i kalenderen på telefonen din, (både påminnelsen et par uker før, så du kan bestille gaven i tide, OG på selve dagen, så du ikke glemmer den!)

Er du skikkelig smart, bestiller du gaven med én gang. På den måten vet du at du ikke er blakk når tiden er inne, du er sikret mot å ikke glemme det, og du har en gave i bakhånd dersom du skulle gjøre noe du må be om unnskyldning for i mellomtiden.

Her kan du sikkert finne det du leter etter:
https://www.jewelbox.no

 

Bestill konfekt til valentinesday!

NEI, NEI, NEI!! En pose med sure tær telles ikke som konfekt. Ta deg sammen mann!

Det finnes knapt en kvinne på jorda som ikke liker sjokolade. Nettopp derfor skal du bestille sjokolade. Og nei, du skal ikke kjøpe den selv. Du skal bestille den og få den levert! Det koster ikke så mye ekstra, og det viser at du har visst om dette, og planlagt noe ekstra for henne!

Slik skal disken der du handler se ut.

Gå tilbake til kalenderen din, og legg inn påminnelse om at dette skal bestilles, i god tid! (Valentines day er 12 februar. – Bare hyggelig!) Legg det gjerne inn 10. februar, så er du sikker på at du rekker å bestille, selv om 14 er på en mandag.

Her kan du bestille konfekt hjem på døra:

https://www.yoursurprise.no/sjokolade/sjokolade?artikelcode=118033

Kjøp noe spesielt til julaften!

Nei, her hjelper det ikke med gavekort. Det blir for upersonlig. Her skal jeg gi deg mitt heteste tips! Du skal nemlig SPØRRE! Ved å spørre noen hva de ønsker seg til jul, kan du nemlig kjøpe AKKURAT det de ønsker seg, uten at det blir feil, eller upersonlig.

Så enkelt, så briljant! Julaften husker du kanskje til og med uten å ha lagt det inn i kalenderen på smart-telefonen din. Hvis du ikke klarer det, har du neppe dame heller.

Kjøp blomster til jubileumet!

Blomstene er kanskje døde i løpet av noen dager, men effekten av dem varer en god stund lenger

Uansett om det er dagen dere møttes, dagen dere ble kjærester, dagen dere hadde sex for første gang, eller dagen dere giftet dere. Alle par har en dag. Hvis du er usikker på hvilken dag som er deres, spør dama di. MEN du kan bare spørre én gang! Ellers mister blomstene sin effekt!

Du spør omtrent sånn:
«Kjæreste, hva regner egentlig du som vår dag? Var det dagen vi møttes, eller…»
Du kan la spørsmålet henge, til hun presiserer:
«Nei, det var dagen vi ble offisielle på facebook, selvfølgelig. Fjerde juni.»
Eller noe i den duren.

Nå har du infoen du behøver!

Legg det inn i kalenderen – gjerne to dager før – og så ringer du INTERFLORA eller MMMMM og legger inn bestilling på blomsterbud. Spør dem gjerne om de kan legge inn dette som årlig avtale, så slipper du kanskje å huske det noensinne igjen. (Bare husk på å oppdatere adressen, hvis dere flytter.)

Dette er et av få tilfeller da du kan kjøpe blomster selv, men igjen – du får tilleggspoeng for å ha planlagt. (Les: Bestilt.)

https://www.interflora.no/stor-klem-med-champagnetroefler.6364919-241907.html

Kjøp kake til morsdag!

Hvis du tror at en rullekake fra Rema gjør susen, er du snart singel

Dette gjelder uansett om hun er mor til dine barn eller ikke. Med mindre du ble etterlatt på kirketrappa, eller moren din har gått bort, bør du nemlig uansett kjøpe kake til moren din også.

Dersom du har barn, men hun ikke er moren til barna, sier du det er fordi:
«Hun tross alt er en så fin bonus-mamma til barna dine.»

Dersom hun har barn, men du ikke er faren, sier du det er fordi:
«Du ser hvilken fantastisk mor hun er, og du ville være sikker på at hun fikk ros for det.»

Dersom dere ikke har barn sammen, men kanskje en gang vil få det, sier du:
«Det er fordi hun sikkert vil ble en enestående mor en gang, så hvorfor vente med å feire?»

Dersom hun har vært tydelig på at hun aldri vil ha barn, sier du det er fordi:
«Selv om hun ikke er mor, fortjener hun likevel å bli feiret fordi hun tar så godt vare på deg!»

Du kan bestille kaker for eksempel ved å klikke HER! (Ellers finnes det garantert et konditori i nærheten, som gledelig hjelper deg!

Jeg garanterer at hvis du følger disse enkle punktene, vil du ha en lykkeligere kjæreste, et lengere forhold, og du vil få igjen i massevis!

Denne artikkelen kan innholde sponsede linker