Sko for ein kvar anleidning

Sko gjer mykje med utsjånaden.

Sko gjer mykje for kvar og ein look, og for menn er det ofte sko og klokker som blir den store manien. Enkelte har kanskje ein dress-fetisj òg, men han kjem for mange i andre rekke. Så lenge klokka kostar femti laken, kan dressen kosta to, eller så lenge ein har eit par vintage AIR-Jordan, treng ein ikkje klede i det heile.

Sko gjer mykje med utsjånaden.

Sjå for deg ein outfit med berre eit par standard jeans og ei kvit t-skjorte. Ein klassisk look, men likevel ganske kjedeleg. Putt gjerne antrekket på ein imaginær modell.

Sjå no for deg at jeansen hans er steinvasket, og kast på han eit par nye sko.

Berre skorne åleine forvandlar jeans og t-skjorte looken til litt meir spennande. Byt gjerne farge og merke på skorne du ser for deg. Jeans med raude sneakers, med eit par kvite Nikes, eller kanskje eit par dress-sko med maskuline, litt firkanta former?

Ser du kor mykje skorne gjer for å endra eit antrekk?

Tilbehøyret gjer verkeleg alt!

Viss du no lèt den fiktive modellen vår få ei kul klokke, kanskje eit enkelt smykka i sølv rundt halsen og ein beanie-lue – ja då har du plutseleg ein person med stil, heller enn kva kar som helst i t-skjorte og olabukse.

Får du på han eit armband og eit par solbriller òg, så har vi gått full rockestjerne!

Kjøp disse skoene her

 

Men korleis er det å kjøpa sko på nett?

Særleg vi menn har veldig lett for å absolutt skulla inn i ein fysisk skobutikk for å kjøpa sko. Det er liksom obligatorisk å la dama i skobutikken få klemma på spissen av skoen for å sikra at det er nok rom der til at skoen passar.

Saka er berre at det er reint kjæra tullball. Føtene til vaksne menn pleier ikkje endra storleik og fason nemneverdig mykje. Du veit kva skostørrelse du har, så her er det berre å bestilla i veg. Dessutan er bytting av netthandel-varer latterleg lettvint, dersom du mot all formodning skulle få eit par som likevel ikkje passar.

Når menn generelt ofte ikkje er så glade i å gå i butikkar, er det grunnen i inga verda til å oppsøka ein butikk når du likevel kunne ha kjøpt skorne dine heime frå sofaen.

For skulda til gud, det er gjort på nokre minutt frå Pc-en på kontoret, så får du faktisk betalt for å kjøpa nye sko!

Viss det i tillegg er sko du kan bruka på jobben, vel då skulle det vel berre mangla?

Kjøp disse skoene her

Denne artikkelen kan innholde sponsede linker