Planlegg din neste opplevelsesreise

Ut å se verden

Nå som Covid-19 herjer verden, og reiserestriksjoner, karantenetid og innreiseforbud er blitt hverdagslige ord, ser nok mange nordmenn årets sydenferie forsvinne ut av vinduet.

Men det lov å drømme, er det ikke?

Jeg velger hvert fall å planlegge neste års tur, allerede nå! Dessuten finnes det uendelig mange fine reisemål også her i Norge!

Kom deg ut av sofaen og ut og opplev verden 🙂

Flere og flere blir opptatt av å oppleve noe, og gjerne gjøre spennende aktiviteter på sine ferier. https://www.hvitserk.no spesialiserer seg på opplevelsesferier. Istedenfor å dra på det samme all-inclusive-hotellet på Gran Canaria som dere gjorde i fjor og året før det, kanskje tiden er inne for å dra på jungelvandring i Borneo?

Eller hva med å bestige en sekstusen meter høy fjelltopp i India? Utforske templer i Irans fjellkjeder? Oppleve Cuba på sykkel?

Dette årets ferie blir nok kanskje best å bestille her i Norge?

I så fall er kanskje hundesledetur i Jotunheimen, litt mer spennende enn å dra til dyreparken i Kristiansand for tredje gang? Eller kanskje du vi gå Svalbard på langs? Med hvitserk kan du være med på topptur ekstravaganse og bestige både Trolltunga, Prekestolen, Kjerag og Folgefonna over en saks dagers tur.

Vært verden rundt, Køben og London… men garantert ikke her. Se verden mens du kan

Selv om du ønsker å være din egen reiseleder, er fortsatt denne nettsiden god for inspirasjon! Og kanskje … bare kanskje, lar du deg rive med og la erfarne folk legge opp reiseruta di for deg!

Denne artikkelen kan innholde sponsede linker