Kjøp noke fint til dama(som du og får glede av)

Tør du å handla til dama?

Ja, då snakkar eg ikkje om å kjøpa blomstrar, eller å ta med eit brett Nocco når du er og handlar på svenskegrensa. Eg snakkar om undertøy og sexy swimwear!

I så fall er du ein av ei handfull særs dristige menn, mest sannsynleg er du dessutan både litt dum og genial, alt på éin gong!

Saka er nemleg ho, at ved å handla badetøy eller sexy undertøy til din utvalde, rører du deg inn i eit minefelt! Skulle du på ein eller annan måte prestera å handla noko som er utanfor komfortsona hennar, eller kjøpa noko som berre ville passa ein som har slankare figur eller – gud forby – noko som passar nokon som har rundare figur, eller eit plagg som framhevar noko ho ikkje liker ved seg sjølv … ja, fallgruvene er mange.

Så kvifor leika med elden?

Jo, det er enkelt! Viss du klarer å bli bestet hennar ¨venninne¨ når det gjeld å handla slike ting, vil du for alltid ha moglegheita til å sørga for at ho plukkar ting du synast er sexy! Eller, for å seia det på ein endå enklare måte å forstå: Du kan hjelpa henne å unngå å kjøpa plagg du synast er u-sexy!

Du har med andre ord høg risiko, men samtidig er den potensielle gevinsten ubetalelig!

«Men korleis skal ein gå fram for å klara kunststykket det er å bli akseptert som konsulent?»

Her kan du handle

Eg skal gi deg nokre gode råd!

1) Byrj med eit plagg som ikkje er spesielt sexy. Ein nattkjole er perfekt. Dei er forholdsvis formløse, ikkje for dristige, men samtidig soveroms-relatert. På den måten er det minimal sjanse for å kjøpa for stor eller for liten, og fasongen hennar er ikkje det viktigaste.

Du har no slått fleire fluer i ein smekk! For det første har du normalisert at du kjøper plagg til henne. For det andre har du no kjøpt noko til henne som andre menneske normalt ikkje vil få sjå henne i. Derimot har ho no tenkt tanken at du kanskje kjem til å gjera det, enten de allereie delar seng, eller ikkje.

Ein viktig ting er at du passar på at denne første gåva ikkje kjem åleine. Sørg for at du har t.d. blomstrar eller sjokolade i tillegg, slik at dei stel litt merksemd frå nattkjolen, og så du har backup viss ho absolutt ikkje liker ho.

Her er det ein kommentar som er fine å snika inn:

«Eg har bytelapp, viss du heller vil finna noko sjølv.»

(Viss ho beheld ho, betyr det at du allereie har éin fot innanfor.)

2) Steg to krev litt meir finesse. Du skal no kjøpa sexy undertøy! Dette er nemleg ein kritisk fase. Her er du fint nøydde til å snoka litt. Du er nemleg helst nøydde til å finna ut kva BH-størrelse ho har, elles er du nøydd til å forhalda deg utelukkande til ¨one size fits all¨.

Men sjølv om du vel den enkle utvegen og går for ein storleik som passar alle, (det er heldigvis mange slike alternativ når det gjeld sexy undertøy) er det ikkje slik at alt kler alle likevel.

Forsøk å tenka litt over kva kroppsfasong din utvalde har, før du kjøper noko. Sjansen er mykje større for at du kjøper noko som faktisk passar henne, dersom du finn ein modell som liknar i det minste litt på fasongen hennar.

Igjen gjeld same regel som sist: Hugs å safe denne gåva ved å ha med ei lita ekstra merksemd. På den måten kjem du ikkje berre gåande med noko sexy, som – leit’s face it – er like mykje ei gåve til deg sjølv som til henne. Dessutan er det litt vanskelegare for henne å bli sur, dersom du har kjøpt noko som av ein eller annan grunn vart feil – dersom du i tillegg allereie har sjokoladane klare for å be om unnskyldning!

3) Viss du endå er i live, er det enten fordi steg 1 og 2 var vellykka, elles har ho tilgitt deg, og du kan drita langt i å halda fram dette eksperimentet.

Dersom det faktisk var vellykka, har ho allereie brukt både nattkjolen og det sexy undertøyet – og du har fått sjå henne i begge delar

Det neste du skal gjera er rett og slett å setja deg i ein posisjon der du får vera med å velja med henne! Dette kan du gjerne gjera i samband med ein ferie, eller før valentinesday, eller kanskje til og med før din eigen bursdag!

«Kan ikkje du setja deg saman meg litt?» byrjar du. Så kan du fylla inn den som passar:

«Eg tenkte vi skulle plukka ut noko kos til valentinesday?»

«Eg tenkte vi skulle finna noko nytt badetøy, så vi ser fine ut på stranda.»

«Eg tenkte vi kunne plukka ut noko saman, så vi blir det heiteste paret på spaet.»

«Eg tenkte du kunne hjelpa meg å plukka ut noko du kunne ha på deg på bursdagen min!»

Får du til dette siste og avgjerande stige, vil du for alltid bli spurd når ho skal velja bikiniar og sexy undertøy. Gratulerer!

Denne artikkelen kan innholde sponsede linker