Kevin Hart – Hvor morsom er han egentlig?

I get it

Kevin tar i mine øyne vitsen for langt. Jeg får flere ganger en sånn «I get it» følelse. Det er for mange repetisjoner av ord og punchlines. Det er som når jeg forsøker å forklare ungene mine at en vits ikke blir morsommere andre gangen. Bare fordi noen ler av det du sier, betyr ikke at de ler når du sier det igjen.

Henter fra eget liv

Det er mye situasjonskomikk hentet fra hans eget liv. Tidvis funker det bra. Han har en rappkjefta stil som går mye i hans egen stemme. Han lager ikke så mange morsomme stemmer og karakterer, men hans egne ansikter er morsomme. Når jeg sier hans egne ansikter er det fordi jeg får en merkelig følelse av at han ikke skaper ansikter, men at de morsomme ansiktene han lager er hans naturlige fjes når han forteller historier.

Jeg er veldig usikker på om det er en positiv ting, eller noe negativt. Jeg tror det er positivt, fordi jeg liker naturlig.

Jeg hadde en alvorlig magelatter når han vekker kona på sofaen, (No spoilers) men det er til gjengjeld et ganske ensomt øyeblikk. Det skal sies, at publikum ler som bare faen. Det er meget mulig jeg har dårlig humor, for jeg lo ikke i nærheten av så mye som dem.

Et annet viktig poeng er at jeg så dette showet etter at jeg så Tom Segura. Dette er viktig av to grunner:

  • Det er mulig at jeg var lei. Kanskje jeg bare ikke var i humør for mer standup?
  • Jeg lo som bare faen mot slutten av Toms show. Hvorfor ler jeg ikke lenger, når jeg nettopp var i topp humør?

En annen ting jeg ikke setter pris på er når Kevin gir fra seg små latter-hikst, som om han ler av sine egne vitser. Problemet handler om det jeg nevnte tidligere om at jeg liker naturlig. I motsetning til andre komikere, som får meg til å tro de faktisk ler når de forteller vitser, synes Kevins latterhikst for meg som innøvde og falske. Da blir det helt feil.

 

Hart forteller utelukkende historier. Hele dette showet er hvert fall basert på storytelling.

Terningkast

For å komme til en konklusjon: Jeg er ingen fan. Eneste grunnen til at jeg vil sette på et annet show av Kevin er fordi jeg skal skrive anmeldelser for Mann24. For å få unna det berømte terningkastet fra 1-6, gir jeg Kevin Heart en 3er. Jeg har ledd litt, det er ikke helt håpløst, men det ga ingen mersmak heller. Jeg ville ikke anbefalt showet for noen, men kunne satt det på hvis det ikke fantes noe annet å se på.

 

Denne artikkelen kan innholde sponsede linker

Skrevet av

Ukens Instagram babe – Kelly Gale

Kelly Gale Kelly Gale er en av de hotteste damene du finner på Instagram. Hun har jobbet som modell for Victoria Secret, Sports Illustrated Swimsuit...

Kjøp noke fint til dama(som du og får glede av)

Tør du å handla til dama? Ja, då snakkar eg ikkje om å kjøpa blomstrar, eller å ta med eit brett Nocco når du er...

Ukens Instagram babe – Irina Shayk

Russisk modell og skuespillerinne Irina Valeryevna Shaykhlislamova fikk sitt gjennomslag i 2011 når hun dukket opp på forsiden av Sports Illustrated Swimsuit issue. Hun var...

Alternativ underholdning under lockdown

Noe til deg selv eller til noen som fortjener litt oppmerksomhet? Det var egentlig vår kjære frøken Tek som viste meg denne siden. Dette er...
Prøvekjør ferrari og lamborghini

Prøvekjør Lamborghini og Ferrari

Satan i motorkassa kor jævla blodkåt går det an å bli? Han Martin sendte mæ nettopp den lenka her: https://youwish.no/opplevelser/ferrari-vs-lamborghini-speedtest-deluxe Æ træng minst fem minutt så æ...

Hvordan få perfekte barn

Alle ønsker vi vel det beste for våre barn? Temaer som oppdragelse, er følgelig er yndet tema blant foreldre. En annen sak er genetikk og...

Sko for ein kvar anleidning

Sko gjer mykje med utsjånaden. Sko gjer mykje for kvar og ein look, og for menn er det ofte sko og klokker som blir den...

Tom Segura – Mostly Stories

Likandes fjes Tom har i utgangspunktet et likandes fjes. Det hjelper mye når man er komiker. Det er ikke et sånt ansikt man får lyst...
kevin hart

Kevin Hart – Hvor morsom er han egentlig?

I get it Kevin tar i mine øyne vitsen for langt. Jeg får flere ganger en sånn «I get it» følelse. Det er for mange...

Månedens Instagram Babe – Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski Emily ble født i London og vokste opp i San Diego. Siden hun først var på forsiden av det eriotiske magasinet treats! har...

Memes som beskriver perfekt hvordan lockdown føles

Lockdown - Dag 2545849 Ok da, vi har ikke vært i lockdown så lenge enda. Det bare føles sånn. Så istedenfor å sette seg ned...

Planlegg din neste opplevelsesreise

Ut å se verden Nå som Covid-19 herjer verden, og reiserestriksjoner, karantenetid og innreiseforbud er blitt hverdagslige ord, ser nok mange nordmenn årets sydenferie forsvinne...

Fete artikler

harmon kardon

Fet bærbar lyd fra Harman Kardon

Ultra portal lyd Den ultra-slanke og bærbare Harman Kardon Esquire Mini 2 er den perfekte reisefølge og passer enkelt i kofferten eller vesken. Selv med det...

Konspirasjonsteorier og folk som tror på de – Del 2 –...

Vår spaltist Bjarne svarer Maximiliam Oi, oi, oi! Ja, faktisk tenker jeg vi reiser oss og gir en tre ganger tre "oioi" med tilhørende applaus...

Bli sunn og slank på en behagelig måte

Sunn kropp og helse handler om balanse Jeg er av den bestemte oppfatning, at for å holde en sunn kropp, er man nødt til å...

Fetisjistisk sjelegransking – Del 2

Hvor på skalaen er du? Fra søt og uskyldig, til demoner i ræva... Ok, for å henge med på hvor denne artikkelen er på vei,...

Ukens Instagram babe – Irina Shayk

Russisk modell og skuespillerinne Irina Valeryevna Shaykhlislamova fikk sitt gjennomslag i 2011 når hun dukket opp på forsiden av Sports Illustrated Swimsuit issue. Hun var...

Siste artikler

Ukens Instagram babe – Kelly Gale

Kelly Gale Kelly Gale er en av de hotteste damene du finner på Instagram. Hun har jobbet som modell for Victoria Secret, Sports Illustrated Swimsuit...

Kjøp noke fint til dama(som du og får glede av)

Tør du å handla til dama? Ja, då snakkar eg ikkje om å kjøpa blomstrar, eller å ta med eit brett Nocco når du er...

Ukens Instagram babe – Irina Shayk

Russisk modell og skuespillerinne Irina Valeryevna Shaykhlislamova fikk sitt gjennomslag i 2011 når hun dukket opp på forsiden av Sports Illustrated Swimsuit issue. Hun var...

Alternativ underholdning under lockdown

Noe til deg selv eller til noen som fortjener litt oppmerksomhet? Det var egentlig vår kjære frøken Tek som viste meg denne siden. Dette er...
Prøvekjør ferrari og lamborghini

Prøvekjør Lamborghini og Ferrari

Satan i motorkassa kor jævla blodkåt går det an å bli? Han Martin sendte mæ nettopp den lenka her: https://youwish.no/opplevelser/ferrari-vs-lamborghini-speedtest-deluxe Æ træng minst fem minutt så æ...
Denne artikkelen kan innholde sponsede linker