Kanskje det morsomste (og sykeste) talkshowet du har sett

Between two ferns

I jakten på ny god underholdning hender det vi kommer over serier eller humor-programmer som gjør litt større inntrykk enn vanlig. En relativt kjent skuespiller som de fleste kjenner til er Zach Galifianakis. Zach er kanskje mest kjent fra sin fremtredende rolle i Hangover-filmene, men har også spilt i kassasuksesser som Due Date med Robert Downey jr i kanskje en av tidenes morsomste og kleineste komedier.

Men i denne artikkelen er det ikke filmene vi skal introdusere deg for, men kanskje et av de rareste talkshowene du har sett på lenge. Om du ikke har sett dette showet er det virkelig bare å glede seg. Talkshowet «Between two ferns» er alt et takshow ikke bør være; Kleint, pinlig, upassende og ikke minst morsomt. Det litt spesielle med dette showet er at Zach på et merkverdig vis klarer å få med de aller mest kjente personene showbiz. I tillegg har han hatt store politiske ikoner som for eksempel Barack Obama og Hillary Clinton. Begge de to sistnevnte intervjuene fikk stor oppmerksomhet når de ble sendt. Grunnen til den enorme oppmerksomheten disse to intervjuene fikk er kanskje lett å forstå når du ser de:

Det er lov å berømme Obama i dette intervjuet. Raske motsvar, artige refleksjoner og fortsatt like rolig i det som må ha vært det sykeste intervjuet han noen gang har gjort

Det gikk omtrent likke ille/ bra for den tidligere president-kandidaten Hillary Clinton da hun gjestet det samme showet:

Det har vært spekulert mange ganger om hvor mye ekte og hvor mye skuespill det faktisk er når en episode av Between two ferns publiseres. Uansett må vi innrømme at det er fantastisk underholdning og etter vår syn noe av det morsomste vi har sett på lenge. Denne episoden med Justin Bieber er kanskje noe av det kleineste du har sett:

Det finnes heldigvis mange flere episoder av Between two ferns på Youtube. Vi anbefaler deg å søke de opp og sette av en time eller to til disse fantastiske og syke talkshow-episodene

Denne artikkelen kan innholde sponsede linker