Fetisjistisk sjelegransking – Del 3

Perverst eksperiment

Dette er del 3 av artikkelserien vi i Mann24 har valgt å kalle «Fetisjistisk sjelegransking».

For de av dere som ikke har hatt folkevett nok til å lese de to første delene, og som heller ikke har tenkt til å gjøre det – skal jeg gi dere en rask oppsummering av hva vi holder på med.

Jeg er i ferd med å ta dere med et perverst eksperiment, hvor jeg tvinger dere til å bli bedre kjent med deres egne seksuelle grenser.

Eksperimentet går ut på at dere visualiserer deres perfekte drømmepartner. Dette skal være det deiligste mennesket dere kan forestille dere, skapt ut av dine personlige drømmer og kroppsidealer. Du skal i tillegg forestille deg at du er ufattelig utsultet på sex, og – dersom det hjelper – elsker dette drømmemennesket.

Problemet er bare at for å få utfylle dine egne drømmer, er du først nødt til å tilfredsstille dennes fetisjer og behov. Så, hvor langt er du villig til å gå? Hva er du villig til å gjøre for andre, og hva får de gjøre med deg?

BDSM

Scenen er satt – la eksperimentet begynne! Og i dag skal vi snakke om BDSM.

Nei, jeg snakker ikke om når du og dama di putter på hverandre håndjern med fluffy stoff rundt håndleddene. Vi snakker heller ikke om brystvorte-klypene dere kjøpte på kondomeriet og brukte én gang, fordi de gjorde vondt.

Vi snakker selvfølgelig om sånne ting morra di holder på med når hun er på glamping-tur med fatter’n i Telemark, og sånt musikklærer’n din, Kristian Wangberg holder på med på swingers-klubben i Moss.

Heavy shit.

Hvor langt er du villig å strekke deg?

La oss forsøke så godt vi kan å legge fra oss bildet du har i hodet akkurat nå av morra di i lærundertøy, med bullwhip og stålstilletter. Prøv å ikke fokusere på ditt indre bilde av faren din, iført ball-gag og tangatruse, der han står lenket til veggen og lurer på hvordan i helvete han skal få sagt stopp-ordet med en rød ball i kjeften.

Tilbake til visjonen din av drømmedama! Ser du henne for deg? Ingen bilder av mamma og pappa?

Bra!

Hun er nemlig villig til å la deg ta henne med storm. Hun vil oppfylle dine villeste fantasier, men bare hvis du lar henne nå klimaks først. Det gjør hun best med en pisk i hånda.

Kom igjen! En liten runde med pingpong-racketen tåler du vel? Det er din tur til å kose deg etterpå! Flink gutt!

Femten minutter senere, har du oppnådd en hissig rødfarge over hele skinka, og det første sleiv-slaget snerter baksia av pungen, der den var så dum å gløtte frem mellom skinkene.

Du hyler ut i hjertefølt smerte, og kommer på at hun ikke ga deg noe stopp-ord. Bak deg hører du hun gisper i nytelse, da hun hører deg ynke deg i smerte.

«Vi glemte å avtale et stopp-ord!» hyler du.

«Hold kjeft, slave!» Hveser hun til deg. «Det finnes ikke noe stopp-ord.»

I det øyeblikket angrer du bittert på at du lot henne lenke deg fast. Du burde kanskje ha reagert på at hun hadde metalfester sveiset fast i veggen på badet, men nå er det i seneste laget å bli smart.

«Men…» Du forsøker å finne det rette å si, men hun kliner til deg med knyttet neve.

Hun bryter plutselig karakter og sier, med litt irritert stemme:

«Seriøst, hvis du ødelegger stemninga, kan jeg slippe deg løs, men da får du faenmeg stikke?»

Kåt som du er, biter du tennene sammen, og klynker:

«Neida.»

«Bra.» sier hun bestemt. «Jeg liker det litt røft, så du blir nødt til å manne deg opp.»

Så fortsetter hun å banke dritten av deg. Hun kliner til deg i trynet så knokene hennes blør, og biter av tenner spretter bortover flisene på baderoms-gulvet. Hun napper fatt i en flaske hårspray merket ¨Bead-head¨ og slår deg i bakhodet med den. Det siste du hører er hennes opphissede pust bak deg, før du mister bevisstheten i et par korte sekunder. Da du kommer til deg selv, høres det ut som om hun er nær ved å nå klimaks.

Noen damer krever at du kan andre knuter enn de du lærte i speideren

«Stopp!» Klynker du patetisk. Du begynner å bli seriøst bekymret for eget liv og helse.

«Men, hva faen!» Denne gangen er hun forbanna. «Hvis du skal holde på å be meg stoppe hele tiden, kommer det aldri til å gå. Skal vi stoppe? Det blir ikke noe på deg hvis ikke jeg kommer først, du skjønner det?»

Du skjønner det. Du liker denne drømmedama du har oppfunnet mindre og mindre, men utseendemessig er hun fortsatt det mest sensuelle vesenet fantasien din kunne oppdrive – bare synd hun er stein hakke gal! Uansett vil det føles fryktelig bortkastet å la henne banke deg så grundig opp, uten å få belønningen du var blitt lovet.

«Ok, ikke stopp.» sier du, kuet og underdanig. Hun elsker det.

Hun åpner skapet under vasken og finner frem et tolv-volts bilbatteri. Med en mekanikers stødige hender, fester hun pluss til venstre brystvorte og minus til høyre pung-kule. Helt i henhold til instruksjonsboka.

Fortsatt game? Ok, da vet vi det.

Skjerf kan brukes selv om det ikke er vinter

La oss gjøre som i del 2. Det er på tide å snu eksperimentet.

Denne gangen ber hun deg gi henne en runde med pingpong-racketen.

«Fair enough.» tenker du. Du gir henne et par prøvende fronthands og backhands og hun ser ut til å like det, så du lever deg pliktoppfyllende inn i situasjonen. Du briljerer med en liten backspin-smash og en power-serve og hun hyler ut.

Forskrekket kommer du til deg selv, og stopper opp – redd du har gjort henne vondt. Hun snur seg mot deg og sier:

«Ikke stopp! Jeg elsker det! Bank meg skikkelig!»

«Hva faen?» sier du, intelligent og dypsindig. Hele livet har du lært at man ikke skal slå jenter, og her ligger hun og ber om det?

«Klin til meg, ellers blir det ikke noe på deg etterpå!» sier hun.

Du knytter neven, og stirrer spørrende på den, som om den skulle ha noen gode råd å komme med. Du gir henne et prøvende slag, som om du bokset spøkefullt i skulderen til en kompis.

«Hardere!» brøler hun.

Du kliner til henne, nesten i panikk.

«Igjen! Hardere! Hardere!» Hun skriker og skriker, og du slår til knokene blør og tenner klirrer bortover flisene. Hun tar tak i hårsprayen merket ¨Beadhead¨ og beordrer deg til å ¨kline til henne så hun svimer av¨.

«Jeg kan ikke…» begynner du. Hun napper sprayen irritert ut av neven din, og klinker den i skallen på seg selv, så øynene ruller bak i hodet på henne og hun svimer av.

Da hun kommer til seg selv igjen, står du skrekkslagen og stirrer ned på henne.

«Går det bra med deg?» spør du omtenksomt.

«Det var så nære.» sier hun oppgitt. Hun peker bort på skapet under vasken. «Hent batteriet.» kommanderer hun.

Spørrende går du bort, og åpner skapet. Du gisper da du får øye på bilbatteriet der inne.

«Fest pluss til venstre brystvorte og minus til klitoris.» sier hun bestemt, og lukker øynene forventningsfullt.

Gratulerer! Du har gjennomført dagens fetisjistiske sjelegransking! Den følelsen du sitter med i magen nå, burde fortelle deg akkurat hva du behøver å vite om hvor dine grenser går i forhold til BDSM.

Hvis magefølelsen din sier at du liker å leke med bilbatterier, tenker jeg det kan være på tide med en velartikulert mail til advokaten din. Ikke fordi du nødvendigvis kommer til å bli fengslet. Jeg ønsker heller ikke å si rett ut at det er noe galt med deg, jeg tenker bare det kan være en idé å finne ut hvordan man stiller rent juridisk, dersom du skulle bli nødt til å ringe ambulanse fordi du har stoppet hjertet til din metaforiske drømmedame med et bilbatteri, etter å ha slått ut tennene hennes og banket henne til blods – med samtykke selvfølgelig.

Motivet var at du skulle få lov til å knulle henne etterpå. Forståelig som bare faen.

Uansett, har vi så langt bare tatt stilling til rollespill og BDSM. I «del 4» skal vi snakke litt om ydmykelse og fornedring. Muntre temaer som alle sunne foreldre naturlig nok tar opp med barna sine når de ¨har praten¨, men som likevel kan være gøy å vie litt ekstra tanke.

Denne artikkelen kan innholde sponsede linker