Påleggspresse – det er sjelden jeg finner en nettbutikk som gjør meg så opphisset

I dag ble det krangel om hvem som skulle få skrive artikkelen.

Det er sjelden skribentene her hos Mann24 blir sittende å krangle om hvem som skal få skrive om en sak, men når det kom til Foodstuff.no ble det en liten krangel mellom meg og Martin. Til slutt inngikk vi et kompromiss, da vi ble enige om at vi kunne skrive flere saken, men at dette hovedsakelig handler om kule dingser og maskiner.

Dessuten er ikke egentlig Martin så opptatt av matkultur. Problemet var bare at han er så veldig engasjert i røyking, grilling og andre grener av matlaging han betrakter som ¨mannete¨, og denne siden var veldig fokusert på akkurat det.
Nå er ikke Martin alene om akkurat dette, så denne vant jeg! Yey!

Det er sjelden jeg oppdager en ny side som får meg så opphisset!

Når det er sagt, ELSKET jeg denne siden! Jeg vil gå så langt som å si at hvis jeg kunne ha valt én nettbutikk å vinne gavekort på 100000kr på akkurat i dag – ja, da ville jeg ha valgt denne.

Her var det bare for mye som havnet på årets ønskeliste til julenissen. Jeg kommer til å være veldig snill jente i år – bare for å være sikker!

Siden det er så mange produkter her jeg liker – tenkte jeg først å dra frem tre utvalgte produkter, slik at leserne skulle få et inntrykk av hva som finnes på denne fantastiske siden.

Problemet var bare at jeg ikke klarer å skrive kort nok om produktene, fordi jeg syntes de var så kule. Derfor har jeg valgt å lage en hel artikkelserie, hvor jeg drar frem nye og kule tingester.

Den første jeg vil fortelle om er:

For meg er dette bare ren kunst

Påleggsform med innebygd termometer. Som dere kanskje vet, er det lite som gjør meg så lykkelig som å lage gode produkter av egne råvarer. Denne jenta både jakter og slakter, og enkelte av produktene på denne siden har jeg allerede fra før – for eksempel pølsestapper. Jeg har også min egen kuttemaskin, som jeg blant annet bruker til å skjære opp eget kjøttpålegg av viltet fra årets jakt.

Påleggsform var et nytt produkt for meg, og jeg bestilte en umiddelbart. Tidligere har jeg brukt gode, gammeldagse presser i tre, og nett, når jeg har skullet lage for eksempel skinke og lammerull. Her fikk jeg oppleve noe nytt og morsomt. Det var virkelig en glede fra begynnelse til slutt. Først brukte jeg formen til å presse rullen. Man kan enkelt justere presset på rullen/steika, slik at den blir tett og jevn.

Det neste var å koke diverse ruller og skinker i den. Både kalkunbryst, skinke og lammerull fungerte veldig fint. Ved hjelp av termometeret ble kjernetemperaturen perfekt på alle tre forsøkene, og kanskje det viktigste av alt – alle påleggene fikk jevn og fin form!

Jeg vakuumpakket og frøs ned noe, mens noen skiver av hvert pålegg selvfølgelig gikk rett på rundstykke og i kjøleskap. Jeg følte meg veldig proff, da alle sortene hadde lik form og diameter. Det så riktig proft ut!

Kort fortalt:

Skinka smaker ekstra godt når man har laget den selv

Dette var en fryd av en opplevelse! Jeg kommer til å bestille flere. Jeg har nemlig ikke tålmodighet til å nøye meg med å koke bare én av gangen, men vil gjerne kjøre samlebånd når jeg først har en dag på kjøkkenet!

Jeg kjøpte en av formene med 10cm diameter, men det fantes også en større variant på 16cm. Denne kan sikkert være fin å ha til større kalkunbryst enn det jeg hadde, eller til store stykker av for eksempel okse.

Når det er sagt, hadde denne siden flere fantastiske produkter. Et av dem var en ting jeg tidligere har måttet hente hos en slakter, nesten en time fra der jeg bor. Her kan jeg bestille det på nett – nemlig bakteriestartere til speking!

Kjøp den her

Denne artikkelen kan innholde sponsede linker

Skrevet av

5 karrieretips for menn som ønsker å gjøre suksess: Hvordan bygge...

For mange menn er karriere et viktig aspekt i livet, og å lykkes i arbeidslivet kan være en nøkkel til økonomisk stabilitet, personlig tilfredsstillelse...

Ukens Instagram babe – Kelly Gale

Kelly Gale Kelly Gale er en av de hotteste damene du finner på Instagram. Hun har jobbet som modell for Victoria Secret, Sports Illustrated Swimsuit...

Kjøp noke fint til dama(som du og får glede av)

Tør du å handla til dama? Ja, då snakkar eg ikkje om å kjøpa blomstrar, eller å ta med eit brett Nocco når du er...

Ukens Instagram babe – Irina Shayk

Russisk modell og skuespillerinne Irina Valeryevna Shaykhlislamova fikk sitt gjennomslag i 2011 når hun dukket opp på forsiden av Sports Illustrated Swimsuit issue. Hun var...

Alternativ underholdning under lockdown

Noe til deg selv eller til noen som fortjener litt oppmerksomhet? Det var egentlig vår kjære frøken Tek som viste meg denne siden. Dette er...
Prøvekjør ferrari og lamborghini

Prøvekjør Lamborghini og Ferrari

Satan i motorkassa kor jævla blodkåt går det an å bli? Han Martin sendte mæ nettopp den lenka her: https://youwish.no/opplevelser/ferrari-vs-lamborghini-speedtest-deluxe Æ træng minst fem minutt så æ...

Hvordan få perfekte barn

Alle ønsker vi vel det beste for våre barn? Temaer som oppdragelse, er følgelig er yndet tema blant foreldre. En annen sak er genetikk og...

Sko for ein kvar anleidning

Sko gjer mykje med utsjånaden. Sko gjer mykje for kvar og ein look, og for menn er det ofte sko og klokker som blir den...

Tom Segura – Mostly Stories

Likandes fjes Tom har i utgangspunktet et likandes fjes. Det hjelper mye når man er komiker. Det er ikke et sånt ansikt man får lyst...
kevin hart

Kevin Hart – Hvor morsom er han egentlig?

I get it Kevin tar i mine øyne vitsen for langt. Jeg får flere ganger en sånn «I get it» følelse. Det er for mange...

Månedens Instagram Babe – Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski Emily ble født i London og vokste opp i San Diego. Siden hun først var på forsiden av det eriotiske magasinet treats! har...

Memes som beskriver perfekt hvordan lockdown føles

Lockdown - Dag 2545849 Ok da, vi har ikke vært i lockdown så lenge enda. Det bare føles sånn. Så istedenfor å sette seg ned...

Fete artikler

Glad i fart? Her er verdens raskeste biler

De aller fleste menn har en interesse for biler i liten eller stor grad. En av de aller mest spennende aspektene med biler er...

Topp 20 mest betydningsfulle metal-album gjennom tidene

Metalalbum som påvirket historien Som en relativt ny musikksjanger (type 60-70-tall) er Heavy Metal/ Hardrock en av de sjangerne som virkelig har dedikerte fans. Ikke...
kevin hart

Kevin Hart – Hvor morsom er han egentlig?

I get it Kevin tar i mine øyne vitsen for langt. Jeg får flere ganger en sånn «I get it» følelse. Det er for mange...

Alternativ underholdning under lockdown

Noe til deg selv eller til noen som fortjener litt oppmerksomhet? Det var egentlig vår kjære frøken Tek som viste meg denne siden. Dette er...
Prøvekjør ferrari og lamborghini

Prøvekjør Lamborghini og Ferrari

Satan i motorkassa kor jævla blodkåt går det an å bli? Han Martin sendte mæ nettopp den lenka her: https://youwish.no/opplevelser/ferrari-vs-lamborghini-speedtest-deluxe Æ træng minst fem minutt så æ...

Siste artikler

5 karrieretips for menn som ønsker å gjøre suksess: Hvordan bygge...

For mange menn er karriere et viktig aspekt i livet, og å lykkes i arbeidslivet kan være en nøkkel til økonomisk stabilitet, personlig tilfredsstillelse...

Ukens Instagram babe – Kelly Gale

Kelly Gale Kelly Gale er en av de hotteste damene du finner på Instagram. Hun har jobbet som modell for Victoria Secret, Sports Illustrated Swimsuit...

Kjøp noke fint til dama(som du og får glede av)

Tør du å handla til dama? Ja, då snakkar eg ikkje om å kjøpa blomstrar, eller å ta med eit brett Nocco når du er...

Ukens Instagram babe – Irina Shayk

Russisk modell og skuespillerinne Irina Valeryevna Shaykhlislamova fikk sitt gjennomslag i 2011 når hun dukket opp på forsiden av Sports Illustrated Swimsuit issue. Hun var...

Alternativ underholdning under lockdown

Noe til deg selv eller til noen som fortjener litt oppmerksomhet? Det var egentlig vår kjære frøken Tek som viste meg denne siden. Dette er...