Alternativ underholdning under lockdown

Noe til deg selv eller til noen som fortjener litt oppmerksomhet?

Det var egentlig vår kjære frøken Tek som viste meg denne siden. Dette er en sånn side som får henne helt rødblusset og fyrrig, men siden den faktisk handler mest om opplevelser og ferier, havner den likevel mest under min fane.

www.youwish.no er i utgangspunktet lansert som en side hvor man kan kjøpe gaver til folk, men i realiteten er det en side hvor man kan finne annerledes aktiviteter, opplevelser og reisemål. Man behøver ikke å kjøpe det som gave til andre enn seg selv, så det er vel mer en gimmik.

Hundrevis av morsomme ting å gjøre!

Uansett om du kjøper gave til noen, eller bare ser etter morsomme ting å gjøre, er uansett denne nettsiden gull verdt! Alt fra escaperooms til bobsleder, spaopplevelser og overnattinger i trehytter – Youwish har alt!

Her får du virkelig vite om en hel haug artige ting å se og gjøre fra sør til nord i vårt vakre land! Det beste er at alt er samlet på et sted.

Digitale opplevelser er den nye trenden!

Vinsmaking på PC`en? What??

Siden covid vanskeliggjør gjennomføringen av så mange sosiale arrangementer, er det lett å gi litt opp. Likevel er det så mange som sier de flyr på veggen etter et par uker i karantene. Folk kjeder seg i hjel, fordi de ikke får vært sammen venner og familie.

Det finnes allerede utallige løsninger på dette, og flere av dem finnes på Youwish!

Hva med digital ost og vin-smaking? Du får handleliste og kjøper inn det som behøves av viner og oster, og en profesjonell guider dere gjennom smakingen over nett, akkurat som om du var tilstede på en vingård!

https://youwish.no/opplevelser/digital-ost-og-vinsmaking

Murder mystery night med fruen, gjør noe ut av kvelden

Eller hva med å løse en mordgåte? Hvis dere kjeder dere i karantene mens dere venter på testresultatene, hva med å betale for et hundre-og-tjue minutters mordmysterium dere kan løse sammen hjemme i sofakroken? Du kan også betale per skjerm, så kan man til og med sitte på hvert sitt sted.

https://youwish.no/opplevelser/digital-mordmysteriet

Ellers er den heteste trenden fra USA kommet til landet! Anger managment er for bare én person av gangen, så den burde jo være trygt innenfor covid-vennlige rammer? De behøver ikke å ha på deg munnbind engang, utenom i resepsjonen. Derimot er sikkerhets-briller påbudt.

Her får du nemlig muligheten til å gå amok i trygge omgivelser og under kontrollerte forhold, og knuse dritten av alt fra toaletter til speil med slegger, balltrær og andre praktiske håndverktøy.

Kjenner du noen som har vært stengt inne i karantene med familien sin litt for lenge? Eller noen som er kokende forbanna over at hele turnéen til Ole Ivars ble avlyst på grunn av det muterte viruset?

Gi en gave til noen som virkelig trenger det! Som røde kors sier: «Ditt bidrag kan redde liv!»

 

Denne artikkelen kan innholde sponsede linker